Vi tilbyder både enkelte services og faste serviceaftaler

Drømmer du om at sidde ude i haven en sommeraften og nyde nogle dejligefamiliestunder? Men har du ikke overskuddet eller tiden til den mest basale vedligeholdelse af din have? Så er du landet det rigtige sted! Hos MP Anlæg har vi kompetente og dygtige anlægsgartnere, som er specialiserede i vedligeholdelse for private og erhvervskunder.

Vi tilbyder blandt andet vedligeholdelsesopgaver såsom:

  • Hækklipning
  • Græsslåning
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Beskæring af buske og træer
  • og meget mere

Vi tilbyder både engangsydelser, hvis du blot ønsker at få ordnet din have, så den står
knivskarpt til en særlig begivenhed eller lignende, og vi tilbyder faste serviceaftaler, hvor vi sammen lægger en plan for din haves vedligeholdelse.

Vi ved, hvad det kræver

Vi har mange års erfaring, og stor ekspertise inden for anlægsgartner branchen. Derfor vil vi altid rådgive og vejlede dig i forhold til dine udearealer. Vi ved lige præcis hvad det kræver at vedligeholde din have, og derfor hjælper vi dig med at udarbejde en plan for dette.

Vi ønsker at have et godt og solidt samarbejde med vores kunder. Derfor yder vi altid den bedste service, og målet er altid at leve op til dine forventninger.

Vedligeholdelse af dine udearealer

Vi ved at det kan være svært at nå det hele selv. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med vedligeholdelse af dine udearealer. Vi sørger altid for en skræddersyet vedligeholdelsesplan til dig og dine behov. Ønsker du en fast serviceaftale for vedligeholdelse af din udearealer eller bare en engangsydelse? Så ring til os på telefon 93 92 94 95 i dag, og få et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af din have eller udearealer. Eller skriv en mail til info@mpanlaeg.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud eller for at få mere information om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt.