Skab en stemning i din have

Kender du det med at hækken er vokset over hovedet på dig? Det er hverken indbydende for dig selv, dine naboer eller dine gæster. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om længere. Hos MP Anlæg er vi eksperter i beskæring og vedligeholdelse af hække, buske og træer. Vi udfører opgaver for private og erhvervskunder.

Naturen er med til at skabe en stemning i din have og på dine udearealer. Du kan selv være med til at skabe stemningen i din have. Ønsker du en åben og indbydende have, kan du beskærer dine hække og buske så de er tynde, fine og lave. Så opnår du en mere luftig have, med udsyn til alt det der sker udenfor.

Er du derimod mere til en privat og aflukket have, kan du også udnytte dine hække og buske, til at afskærme fra andres haver og det offentlige rum. Vores dygtige anlægsgartnere kan altid hjælpe og vejlede dig, i forhold til dine muligheder i din have.

Vedligeholdelse af dine hække, buske og træer

Mange oplever at det kan være svært at finde tiden til at ordne hække, buske og træer der skal vedligeholdes med jævnlige beskæringer. Det kan være meget vigtigt at vedligeholde sine udearealer, så buske og træer ikke vokser vildt og bliver til en gene for omgivelserne. Derfor tilbyder vi også faste vedligeholdelsesaftaler. På den måde kan du læne dig tilbage og slippe bekymringerne. Så klare vi vedligeholdelsen.

Ring til os i dag – Vi hjælper med din beskæring

Vi hjælper dig med alle aspekter af din have og dine udearealer. Ønsker du at vi hjælper dig med din beskæring, så ring til os på telefon 93 92 94 95 i dag, og få et uforpligtende tilbud på beskæring af din have eller udearealer. Du kan også skrive en mail til info@mpanlaeg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud eller for at få mere information om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt.