Hvem er MP Anlæg?

MP Anlæg er et anerkendt anlægsgartnerfirma med mange års erfaring. Hos MP Anlæg sætter vi en ære i høj faglighed og tilfredse kunder. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket er en sikkerhed for dig som kunde.

Vi har et stort netværk af tilfredse kunder og har gennem de seneste år oparbejdet et solidt ry som et pålideligt og professionelt anlægsgartnerfirma.

MP Anlæg udfører en bred vifte af opgaver inden for anlægsgartnerfaget for både private, foreninger og erhverv. Vi tilbyder en række forskellige ydelser inden for anlægsgartneri; herunder flisebelægning, støttemure, trapper, rullegræs og sågræs, beskæring, træfældning, vedligeholdelse af grønne områder og saltning/snerydning.

Vores dygtige team af fagfolk arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste service og kvalitet i alt, hvad vi foretager os.
Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og går altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse med resultatet, og med vores mange års erfaring har vi allerede udført en lang række opgaver til perfektion.

Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt, så tøv ikke med at kontakte os og lad os sammen finde den bedste løsning til netop dit projekt!

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud eller for at få mere information om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt.