Støttemure og trapper

Vi mange års erfaring med at skabe løsninger til haver med niveauforskelle

Hvis din have har flere niveauer, kan det muligvis være en udfordring at se, hvordan du får indrettet haven mest optimalt. I dette tilfælde er støttemure en fantastisk løsning, idet de giver mange muligheder og dermed kan give dig en helt unik have.

Ikke alle haver har samme højde, og er du ejer af en have med niveauforskelle, gælder det om at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Hos MP Anlæg har vi mange års erfaring med at skabe løsninger til haver med niveauforskelle. Afhængig af dine ønsker og havens størrelse kan det være en rigtig god løsning at få etableret støttemure eller trapper, så du kan udnytte havens kvadratmeter bedst muligt.

Det kan være udfordrende selv at se nye muligheder i en velkendt have, og derfor stiller vi med glæde vores erfaring og faglige rådgivning til rådighed.

Vi hjælper dig med at finde en løsning, der passer til din families behov og ønsker. 
Har du selv en klar idé om, hvordan haven skal se ud, hjælper vi dig gerne med at gøre drømmen til virkelighed.

Med støttemure og/eller trapper er det muligt at skabe en hyggelig og charmerende have med eksempelvis en hævet terrasse, en legeplads til børnene, et område til drivhuset eller noget helt andet.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud eller for at få mere information om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt.