Vi har mange års erfaring med træfældning af mange forskellige slags træer

Hvis der er et træ i haven, der er blevet for stort og skygger i haven eller er til fare for boligen, kan vi professionelt udføre træfældningsopgaven for dig. Du kan derfor roligt overlade opgaven til os.

Hos MP Anlæg har vi mange års erfaring med træfældning af mange forskellige slags træer. Vi dækker hele hovedstadsområdet og Nordsjælland, og vi udfører træfældningsopgaver for både private og det offentlige. Vores mange års erfaring samt vores professionelle tilgang har medført, at vi kan varetage enhver opgave inden for træfældning.

Prisen på træfældning varierer betydeligt fra opgave til opgave og mere specifikt fra træ til træ. Det skyldes, at der skal tages højde for en del forskellige faktorer; herunder eksempelvis adgangsforholdene til træet, højden på træet, om der er drivhus eller lignende under trækronen, træets hældning i forhold til nærliggende bygninger etc.

Foruden træfældning tilbyder vi også træbeskæring. Vi udfører altid vores arbejde professionelt og med udgangspunkt i den nyeste viden inden for området, ligesom sikkerhedsaspektet betyder meget for os, hvorfor vi gør meget ud af at anvende de korrekte værnemidler.

Som oftest udfører vi træbeskæring, hvis der ønskes mere luft og lys til haven eller for at skabe en bedre og mere harmonisk udsigt. Derudover kan træbeskæring være en nødvendighed, hvis der er døde grene eller andet, der kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko for forbipasserende.

Ved at vælge MP Anlæg til beskæring af dine buske og træer, får du en professionel behandling med mange års erfaring inden for området. Vi har det rette sikkerhedsudstyr og er naturligvis dækket af en forsikring, så du kan trygt lægge arbejdet i vores hænder.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud eller for at få mere information om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt.